13 juni 2017
19:00

Sunne FC

Referat: IF Viken P-03 - Sunne FC

En bra match där vi i första halvlek spelade stundtals mycket bra och vi skapade många chanser. Vi var mer aggressiva och visade en bra attityd, flyttade över bra och gav motståndaren inte mycket tid. Många bra aktioner, Edvin lade många fina uppspel från sin backplats, bra på mitten med Emil och Affe som styrde, bra mittlås bak med bl a hypersnabbe Kevin som avvärjde mycket och det hade inte varit orättvist med 3-4 mål till för oss. Efter ett snabbt inkast från Lucas så vände Viggo snyggt och lobbade efter ca 10 minuter iskallt in 1-0-målet. Mycket rättvist! I andra halvlek fortsatte vi och även om vi inte orkade hålla samma fina spel hela tiden så kändes det som vi kontrollerade det mesta, för säkerhets skull så gjorde vi alla målen för dagen. 17 minuter in i halvleken satte Rami 2-1 efter snyggt assist av Affe. Samme Rami höll sig framme i 29:e minuten efter ett lika snyggt assist, denna gång av Emil och Rami gjorde inga misstag utan var säker med avslutet. Segern var rättvis och alla skall ha beröm för en bra genomförd match! Alfred fick "strumpan" i hård konkurrens av f f a Emil men även Rami, Kevin och Edvin